Sute de persoane au venti să-l conducă pe ultumul drum pe unul dinte cei mai prestigioși medici pe care i-a avut Timușoara. Doctori renumiți, foști politicieni, dar și alte persoane din viața publică au ținut să-și ia rămas bun de la Horia Vermeșan, o somitate a medicinei timișorene, decedat la vârsta de 79 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.  

Au putut fi zăriți, printre alții, Lazăr Fulger, Florin Bârsășteanu, Tiberiu Bratu, Victor Dumitrașcu, Gheorghe Nodiți, Constantin Ostaficiuc, Petre Petrișor, cu toții persoane cunoscute în viațaTimișoarei. Înmormăntarea a avut loc azi, 17 februarie, la Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei.

Născut în comuna Chevreșeu Mare, Horia Vermeșan a fost unul dintre cei mai cunocuși medici ortopezi. Profesor universitar încă din 1997 la Catedra de Ortopedie și Traumatalogie din cadrul UMF Timișoara, el fost vreme îndelungată și director al Direcției de Sănătate Publică Timișoara. Are în palmares cinci brevete de invenții și peste 400 de lucrări publicate și comunicate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!