Sunt Titu Bojin, candidatul UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, funcţie pe care, prin încrederea dumneavoastră, am exercitat-o şi în ultimii patru ani.

Am fost şi rămân în continuare un om aproape de oameni, pentru că ei sunt capitalul cel mai de preţ. Doar cu ei şi prin ei am realizat tot ce se poate vedea astăzi atât în oraşele, cât şi în comunele şi satele judeţului nostru.

Am încercat să fiu un om al faptelor şi nu al vorbelor, preferând să las să vorbească despre mine ceea ce am făcut, lucrurile pe care le-am realizat.

În tot acest timp, am încercat să fiu în spiritul locului, al acestui Banat multietnic, multicultural şi multiconfesional, în care au trăit şi trăiesc în bună înţelegere români, germani, maghiari, sârbi, bulgari, ucrainieni şi alte naţionalităţi, Banatul fiind, de
câteva sute de ani, o Europă mai mică.

De-a lungul mandatului meu m-am axat pe infrastructură, în special pe drumuri, fie prin asfaltare, pietruire sau alte procedee. Mai multe localităţi au beneficiat de staţii de pompare a apei, de staţii de filtrare şi de sute de kilometri de reţea. Pentru canalizare au fost construite staţii noi şi moderne de epurare şi, de asemenea, sute de kilometri de reţea. Alte laturi pe care am acţionat au fost cele ale învăţământului, cultelor, culturii şi sportului pentru care au fost alocate importante sume de bani, încercând în acelaşi timp, prin demersuri la toate nivelurile, să atrag fonduri europene, pentru ca şansele noastre de dezvoltare să crească, să fie mai mari. O prioritate a fost și Sănătatea, domeniu pe care l-am sprijinit tocmai pentru că, timp de 20 de ani, s-a făcut foarte puțin în acest domeniu.

Timişul este un judeţ bogat, însă, deşi îmi vine greu să o spun, trebuie, de cele mai multe ori, să stea cu mâna întinsă la Bucureşti, pentru a primi o parte din banii care pleacă de aici spre capitală. De fiecare dată primim mult mai puţin decât merităm, este mult mai puţin decât am sperat şi de cât am avea real nevoie pentru a continua şi dezvolta proiecte pentru judeţul nostru.

Iar în aceste condiţii, am mai spuso şi o repet: regionalizarea ar fi mai mult decât necesară. Nu este vorba de ambiţii sau orgolii, este o necesitate a zilelor noastre. Personal, nu am avut niciodată false ambiţii şi orgolii, iar când a fost vorba de interesele comunităţii, ale Timişului vreau să spun, am lăsat făloşenia de bănăţean la o parte şi, înainte de toate, am acţionat doar în favoarea şi binele judeţului.

Doar aşa am reuşit să facem atâtea împreună, doar aşa vom reuşi şi pe mai departe. Harta pe care v-o prezint cuprinde o parte dintre cele mai importante realizări ale celor patru ani de mandat: drumuri, alimentare cu apă, canalizare, transport școlar, obiective care trebuie continuate și în viitorul mandat.

Să putem să continuăm tot ce am început, votați Titu Bojin pe listele UNPR la Consiliul Județean Timiș, poziția 2 pe buletinele de vot!

Așa să ne ajute Dumnezeu!