De câțiva ani România se confruntă cu o criza majoră de meseriași, în timp ce elevii abia ieșiți de pe băncile școlii sau studenții, absolvenți ai unor facultăți de profil se confruntă cu o criză in sensul opus, cel de a găsi un loc de muncă potrivit pentru ei.

O altă caracteristică a pieţei muncii, preconizată pentru anul 2017, este faptul că tinerii au ajuns să caute locuri de muncă din ce în ce mai mult online. 

Anul 2016 s-a terminat cu bine și chiar am putea spune cu realizări pentru cei care au căutat locuri de munca Timisoara fiind un oraș bine dezvoltat din punct de vedere al pieței muncii. Astfel, mulți tineri din județ și-au găsit locuri de  muncă prin intermediul internetului, la doar un click distanță stând foarte multe oferte ale angajatorilor în căutare de muncitori. Platforma online www.locuridemuncatimis.ro stă la dispoziția tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. 

Specialiștii spun că un proaspăt absolvent de facultate interesat să intre în câmpul muncii poate obţine un salariu destul de bun de pornire, însă deasemenea aceasta vine și cu o serie de cerințe din partea angajatorilor. 

În 2017, experienţa, cunoştinţele de limbi străine şi implicarea vor fi căutate de specialiștii în recrutare în CV-urile candidaților.

 

Intră si tu acum pe site-ul www.locuridemuncatimis.ro si gasește-ți locul de muncă care ți se potrivește.