Cum îți dai seama ce fel de baterie să folosești? Sfaturi de la specialiștii Vitacom Electronics

 

Vara a sosit și odată cu ea ne deplasăm mai ușor și fără mașină. În ultima perioadă a crescut popularitatea bicicletelor și a trotinetelor electrice. Totuși ce furnizează electricitate acestor produse?

Secretul stă în acumulatori. Aceste echipamente transformă energia chimică în electricitate.

Conform profesioniștilor de la  Vitacom Electronics  cele mai folosite acumulatoare sunt cele plumb-acid datorită energiei relativ mari pe care o oferă și datorită faptului că se găsesc la un preț rezonabil.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe tipuri de acumulatori plumb-acid în funcție de nevoi. Există baterii de pornire, menite să debiteze o putere mare pentru o perioadă scurtă sau, în opoziție cu acestea, sunt bateriile cu o densitate mare de energie care emit energie pe o perioadă lungă de timp, acestea se folosesc în mod deosebit pentru UPS-uri.

Pentru vehiculele electrice cele mai recomandate sunt bateriile de mișcare, care combină caracteristicile bateriilor de pornire și a celor pentru UPS-uri, astfel dau și putere la pornire dar și suficientă energie pe termen lung pentru a asigura deplasarea.

Vara, zilele sunt mai lungi și astfel și energia consumată mai mare. Fii bine pregătit și ia energia necesară atunci când pleci la drum.

Pentru a identifica ce tip de baterie și care este capacitatea de care ai nevoie, vino la Vitacom Timișoara, de pe strada Dimitrie Cantemir nr. 1, din zona Centrului Comercial Bega, unde specialiștii îți stau la dispoziție cu sfaturi. În luna august primești 10% reducere la toată categoria de baterii și acumulatori!