S-a semnat contractul de execuție

Fântâna ornamentală din Piața Dacia, aflată într-o avansată stare de degradare, va fi în curând reabilitată. Autoritățile locale anunță semnarea contractului de proiectare și execuție a lucrării.
Reabilitarea este necesară din cauza degradării avansate a bazinului, a căminului tehnic și a instalațiilor hidraulice exterioare (conducte, duze, robineți etc.), generate de perioada îndelungată de exploatare a structurii, cât și a faptului că instalația de iluminat arhitectural nu este funcțională. Lucrările presupun: refacerea camerei tehnice, a bazinului, înlocuirea instalațiilor hidraulice în camera pompelor și cele aferente fântânii ornamentale, realizarea unui nou concept pentru apă și lumină, refacerea instalației electrice de alimentare, montare tablou electric de automatizare și control a jocurilor de apă și lumină etc.”, transmit reprezentanți ai Primăriei Municipiului Timișoara.

Licitația a fost câștigată de firma Hiwaters SRL, iar valoarea contractului este de 527.378 lei, fără TVA. Durata de proiectare prevăzută în contract este de 2 luni, iar perioada de execuție efectivă a lucrărilor este de 10 luni.

 

Ioana NICOLESCU