Marți, 23 aprilie, între orele 9 - 13, se va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pe următoarele străzi: Mătăsarilor, Intrarea Carului, Uzinei, Frederic Mistral, Profesor Gheorghe Longinescu și Moldovei. Presiunea apei va fi redusă în partea de nord a orașului, în zonele Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților.

„Întreruperea apei este necesară pentru conectarea unei conducte, de diametru 400 mm, la noua conductă magistrală de apă de pe strada Mătăsarilor, o lucrare de investiții Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei. Se va lucra la intersecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor”, transmit reprezentanți ai Aquatim.

Tot marți, 23 aprilie, între orele 9 - 13 se va întrerupe furnizarea apei și în localitatea Recaș, pentru probe tehnologice la turnul de apă.

În urma lucrărilor, la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Astfel, operatorul regional de apă și canal recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ioana NICOLESCU