Primăria Timișoara anunță delimitarea și numerotarea secțiilor de votare pentru alegerile europarlamentare, dar și sediile acestora. Conform informațiilor transmise, în 26 mai timișorenii vor avea la dispoziție peste 200 de secții de votare.

„În conformitate cu prevederile art. 34, alin (1) și (9) din Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, art. 20 alin (5) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente și art. 14 alin. (4) din O.U.G. nr. 6/2019 privind unele măsuri pentru buna organizarea și desfășurare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019, Primarul Municipiului Timişoara aduce la cunoștință alegătorilor delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi a sediilor acestora din Municipiul Timişoara, conform Registrului Electoral”, transmit autoritățile locale.

Alegătorii din municipiu pot verifica aici secția de votare unde vor vota la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. (I.N.)