În urma acțiunilor de patrulare și a verificărilor realizate de polițiștii din Timișoara, alți doi cetățeni au fost sancționați pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 3.000 lei.

Zilele acestea au fost identificate două persoane care au abandonat deșeuri pe str. Crizantemelor colt cu Preyer și pe str. Corbului, după ce au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere. În ambele cazuri s-a luat măsura sancționării conform Legii 211/ 2011 modificată cu noile prevederi care menționează sancțiuni de 3000 lei, dispunându-se și termen de trei zile pentru igienizarea locațiilor și predarea deșeurilor către societatea de salubrizare Retim”, transmit autoritățile.
Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care intenționează să scape de deșeurile adunate în gospodărie să găsească soluții pentru a le depozita doar în locurile special amenajate în acest sens, deoarece, conform modificărilor aduse la Legea 211/2011 prin Legea nr. 188/2019, abandonarea în alte locuri se sancționează drastic, mai exact cu amenzi de la 3.000 la 6.000 lei, cei depistați fiind obligați și să ia măsuri de igienizare a locației. (I.N.)