Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că va dubla capacitatea de transport a bazei din Timișoara și că va aloca, începând cu 1 noiembrie 2014, o a doua aeronavă Airbus A320. Astfel, vor fi adăugate patru noi servicii: de la 1 noiembrie vor fi operate de două ori pe săptămână zboruri de la Timișoara sper München Memmingen și Torino, urmate de două servicii săptămânale spre Bruxelles Charleroi și Frankfurt Hahn, începând cu 2 și respectiv 3 noiembrie. Cu aceste patru noi servicii ce vor fi adăugate, Wizz Air oferă în prezent, de la Timișoara, 14 rute către șase țări.
Compania a anunțat, de asemenea, creșterea frecvențelor pe unele dintre cele mai populare rute. În acest fel, la Milani Bergamo se poate ajunge cu 5 zboruri săptămânale, iar rutele populare din Timișoara spre Londra Luton și Roma Ciampino vor fi operate de patru ori pe săptămână, în timp ce ruta  Timișoara – Dortmund este disponibilă începând cu noiembrie 2014, de trei ori pe săptămână. 
Referitor la acest anunț, John Stephenson, vicepreședintele executiv al Wizz Air, a declarat: ‚,Aceasta este o veste foarte bună pentru regiune. Dublându-ne flota în Timișoara vom facilita crearea de noi locuri de muncă și sperăm că vom stimula turismul local. Cu aceste patru noi zboruri, oferim în prezent 14 rute internaționale. Sperăm că noile rute vor fi bine primite de către clienții noștri și vor avea beneficii în turism și aviație, întrucât aducem mai multe tarife accesibile în România”.
Alexandra BUȘTEAN