Comercianții de flori au rămas cu stocuri considerabile

Luni, 23 martie, ca urmare a intrării în vigoare a măsurilor dispuse de Ordonanța Militară nr. 2, toate spațiile nealimentare din piețele timișorene au fost închise. Zonele dedicate fructelor, legumelor și altor produse alimentare, rămân în continuare deschise. 

„Dragi timișoreni, în urma Ordonanței militare nr.2, am decis închiderea de îndată a tuturor spațiilor nealimentare precum și a florăriilor în toate piețele orașului. Rămân în continuare deschise spațiile alimentare, farmaciile, magazinele veterinare și cele care vând hrană pentru animale”, spun reprezentanții Piețe S.A.

În urma închiderii  florăriilor, comercianții de flori au rămas însă cu stocuri considerabile. Administratorii piețelor încearcă să vină în sprijinul lor și fac în acest sens un apel către timișoreni.

„De astăzi am fost nevoiți să închidem unele sectoare din piețe, printre care și cele de flori, lăsând comercianții cu stocuri considerabile. Haideți să dăm împreună o mână de ajutor partenerilor noștri, care ne-au adus de atâtea ori zâmbetul pe buze cu cele mai frumoase flori. Știm că e o perioadă dificilă, în care stăm cu toții în case, dar asta nu ne poate opri să aducem o rază de bucurie celor apropiați, sau, de ce nu, o doză de optimism în căminele noastre. 0732 264 962 este numărul de telefon unde puteți comanda orice buchete și aranjamente doriți, iar un reprezentant al comercianților de flori vi le va aduce acasă, fără niciun cost suplimentar ”, transmite Societatea de piețe. 

Ioana NICOLESCU