ASU Politehnica Timișoara, împreună cu Asociația suporterilor timișoreni „Druckeria”, au demarat o campanie prin care îndeamnă timișorenii să doneze sânge. Acțiunea, intitulată „Sânge violet pentru viață!”, se va desfășura până la sfârșitul anului. Persoanele care răspund apelului organizatorilor vor beneficia de 20% reducere la orice produs din magazinul clubului.

„Nu putem rămâne indiferenți la nevoia de sânge din centrele de transfuzie și tocmai pe acest considerent am decis împreună cu Asociația suporterilor timișoreni Druckeria să pornim o campanie prin intermediul magazinului clubului nostru.

Sângele înseamnă viață, iar viitorul este incert pentru toată lumea. Putem fi noi în nevoie de transfuzii, prietenii noștri, părinții sau un apropiat al familiei. Implicarea socială în acest domeniu ar trebui să primeze pentru fiecare cetățean”, transmit reprezentanții ASU Politehnica.

Donarea de sânge se poate face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, care se află lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, pe str. Martir Marius Ciopec 1.

Pentru a beneficia de reducerea oferită, donatorii trebuie să se prezinte la magazin (în căminul 1MV, lângă stadionul Știința; în spate la Park Place) cu buletinul și o justificare a donării de sânge, iar reducerea de 20% se va aplica pe loc produselor cumpărate.

 

Ioana NICOLESCU