După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”, în cadrul turneului național. Iar turneul „Tot ce-i Minunat în Lume” vine și la AUĂLEU, în Timișoara. Nu doar cu o reprezentație, ci cu două, vineri și sâmbătă (7-8 octombrie).

Spectacolul „Tot ce-i minunat în lume” face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care Vanner Collective a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, iar proiectul este co-finanțat de AFCN și de către UNITER, prin fonduri din timbrul teatral.

„Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea”, se spune în prezentarea spectacolului de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe, cu Denisa Nicolae, în regia lui Nicolae Constantin Tănase și cu scenografia semnată de  Adeline Bădescu. Conform The Guardian, este „una dintre cele mai amuzante piese ce au la bază tema depresiei și, posibil, una dintre cele mai amuzante piese pe care le vei vedea vreodată, punct”. 

Spectacolele din cele două zile sunt programate să înceapă la ora 19.30, biletele costă 25 de lei, iar rezervări se pot face la telefon 0751892340.

F.B.