Ce este teatrul politic? De ce avem nevoie de teatru politic? Cum construim comunități în jurul unor proiecte de teatru? Ce înseamnă comunitate? Acestea sunt întrebările la care vor încerca să răspundă organizatorii dezbaterii „political theatre and community building” de sâmbătă, 2 noiembrie. Activitatea se va desfășura în cadrul Festivalului in : v z b l din Timișoara, la Basca, strada Ion Mihalache nr. 2, începând cu ora 16. 

Timișorenii sunt invitați să ia parte la discuție, alături de Mayada Darwiche, Ahmet Shah și David Schwartz. Dezbaterea va avea loc în limba engleză.

La toate evenimentele din cadrul festivalului in : v z b l intrarea este liberă însă participanții sunt încurajați să contribuiți cu donații sub formă de alimente neperisabile (conserve, ulei, făină, paste făinoase, zahăr, sare etc.) sau articole de igienă (scutece, tampoane, săpun, șervețele umede etc.) pentru oamenii din comunitate.

Festivalul in : v z b l este organizat de Solidart în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii.


Ioana NICOLESCU