În ședința de vineri, 22 noiembrie, a clubului „Helion”, ultimul punct a reținut atenția participanților prin lansarea concursului „Lumea peste 99 de ani”, concurs aflat la prima ediție, competiție anuală de S.F. a Asociației „Helion”. Concursul are două categorii: una de „Idei” și una de „Povestiri”.
La „Idei”, lucrările nu trebuie să depășească 10.000 de semne tipografice, cu pauze cu tot, iar premiile sunt în valoare de 800 lei.
La secțiunea „Povestiri”, lucrările nu trebuie să depășească 20.000 de semne tipografice, cu pauze cu tot. Premiile sunt în valoare de 1.200 lei.
La secțiunea „Idei”, pot participa și membri „Helion” care au sub 35 ani.
Lucrările se vor trimite prin e-mail, pe adresa binecunoscută, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar ultima zi de expediere este 15 ianuarie 2020. Rezultatele concursului se vor anunța la sfârșitul lunii februarie, iar premiile se vor acorda în timpul celor trei zile de aniversare a 40 ani de la înființarea „Helion”, aniversare ce va avea loc în zilele de 19, 20, 21 martie 2020.
Concursul „Lumea peste 99 de ani” se adresează elevilor, studenților și tinerilor (până la 35 de ani) din Timișoara și județul Timiș.

Cornel Seracin