Teatrul Național din Timișoara continuă și în luna decembrie campania „Amândoi”.

Astfel, în cadrul campaniei, pornind de la doi și continuând cu orice multiplu de doi, publicul este invitat la spectacolele Naționalului timișorean, să redescopere comunicarea dintre oameni, atât de greu încercată în societatea de azi, oferind un loc gratuit pentru orice bilet cumpărat.

Și prin această campanie, spectatorii vor avea ocazia să afle duminică, 1 decembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, care mai este locul, rolul, ce putere mai au sentimentele într-o lume ce pare condusă de orice altceva. „În spatele râsului homeric al inconfundabilei comedii a lui Teodor Mazilu, <<Proștii sub clar de lună>>, publicul va putea să constate cât de ‘Gogu’, de ‘Ortansa’, de ‘Emilian’ sau de ‘Clementina’ sunt mare parte din personajele care populează mass-media zilei de azi”, spun reprezentanții Teatrului Național din Timișoara.

Spectacolul, semnat de regizorul Ion-Ardeal Ieremia, provoacă întâlnirea cu unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai Timișoarei: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Cristina König, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Spiridon / Mădălina Toderaș, Flavius Retea și Ștefan Roman.

Biletele pot fi achiziționate la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar marți – duminică, între orele 11 - 19 sau pe online, pe www.tntimisoara.com.
Elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul integral al unui bilet, iar pensionarii și grupurile de peste 15 persoane au un discount de 50%. (I.N.)

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm