Îndrăgitele actriţe Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vă invită la „Cocktail”, luni, 20 ianuarie. Spectacolul va avea două reprezentații la Timișoara, de la orele 17 și 20, pe scena Operei.
„Cocktail”, de Aldo Nicolaj, în regia Marianei Cămărăşan, îi mai are în distribuţie pe Jawad Mohammad Shahbazimoghadam, Florina Gleznea şi Viviana Gherasim.
Două femei frumoase, fermecătoare și pline de viață, decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare o nouă șansă la dragoste, cu convingerea ca pentru iubire nu e niciodată prea târziu. Flavia și Gianna - două prietene temperamentale - împart de câțiva ani același apartament, după separarea de foștii lor soți, dar nu au - în nici un caz și sub nici o formă - aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice: cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieșirea din rutină - spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși un cocktail… o privire…. o întâlnire… și viața se schimbă, totul se schimbă…. iar marea surpriză nu se va lăsa așteptată.
Magic! Sigur va fi magic! Dar… consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile. Va fi…. magic?
Biletele costă 100 și 120 de lei și pot fi cumpărate online sau de la casieria Operei, str. Mărășești nr. 2, orar: duminică – vineri 11-19. Telefon: 0256-201.286. (A.B.)