Pe scenă va urca Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019

Vă puteți bucura alături de partenerul/partenera dumneavoastră de un concert care își propune să parcurgă trei vârste istorice ale muzicii de dragoste, cea veche (medievală), cea a stilului hippie din anii ‘70 ai secolului trecut și muzica de iubire a prezentului. Un concert cu mai multe trupe, un adevărat festival de o seară”, spun organizatorii spectacolului „În mrejele de vis ale iubirii”, ce se va desfășura la Timișoara cu ocazia Zilei îndrăgostiților.
Alături de alți artiști, pe scenă va urca Dragoș Moldovan, câștigătorul „Vocea României” 2019.

Sunt așteptați la eveniment cei care doresc să petreacă seara de 14 februarie cu muzică de calitate, interpretată live. Spectacolul este organizat de Fundația Culturală Artmedia și promite să delecteze publicul cu o colecție a celor mai frumoase melodii de dragoste, de la cele mai veci balade atestate în codexurile medievale, până la cele mai puternice declarații muzicale de iubire ale zilelor noastre.

Peregrinii - instrumente vechi și melodii medievale de dragoste

Concertul va debuta cu amintirile unei epoci apuse, iar poveștile de amor ale castelanilor vor fi desprinse din vechile cronici și aduse pe scena evenimentului de barzii trupei Peregrinii. Deși poate nu vor recunoaște baladele virelai cântate de menestreli, cei prezenți se vor putea bucura de atmosfera serilor de demult, care se va regăsi cu siguranță în acest repertoriu, ce cântă iubiri demult uitate.

Retro-J și muzica anilor nebuni

Proiectul muzical Retro-J va aduce în fața publicului stilul hippie al anilor ‘70, când dragostea nu avea limite, parcurgând, prin repertoriul ales, o vârstă muzicală unică a istoriei. Acest proiect muzical proaspăt al Timișoarei va reaminti clasicele refrene de iubire ale secolului trecut.

Cântece de dragoste cu Dragoș Moldovan

Pe scenă va urca și Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României. Artistul a impresionat milioane de telespectatori și a adus la Timișoara trofeul renumitului concurs.
Cel mai proaspăt star al României va susține, de ziua îndrăgostiților, un concert al celor mai fierbinți declarații de dragoste rock, un show live de excepție care va încheia seara cum se cuvine.

Spectacolul „În mrejele de vis ale iubirii” dorește să emoționeze auditoriul și să îl expună unor noi trăiri și sentimente profunde care au același numitor comun: iubirea.
Evenimentul va avea loc loc vineri, 14 februarie, de la ora 20, în sala multifuncțională a Consiliului JudețeanTimiș.

Biletele se pot achiziționa la prețul de 50 de lei la agenția Operei Naționale Timișoara, zilnic (cu excepția zilei de sâmbătă) între orele 11 și 19 și online.

Ioana NICOLESCU