Pianistul Teo Milea va concerta la Timișoara, în Sala de Concerte a Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” , sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 19.30.

Spectacolul face parte din turneul său 2020 Winter Tour Romania, care se desfășoară în principalele orașe din țară și în Viena, Austria, în perioada 24 Ianuarie – 11 Februarie. Îndrăgitul artist va aduce în fața publicului său atât piese cunoscute de pe albumele sale „On white...and black keys” și „Open Minds”, cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic. 

Câștigător al Votului Popular și finalist în Top 4 al bine-cunoscutului concurs „Searchlight”, organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria „2015 Classical Album of the Year” la radio SoloPiano.com US și al „Best Ambient/Instrumental Album” - The Akademia Music Awards cu ultimul său album, „Open Minds”, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, Teo Milea e bucuros să revină în România pentru seria de concerte de la începutul acestui an.

Creația sa îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI, fiind inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă. 

Artistul va concerta în următoarele orașe: 

Baia Mare - 31 Ianuarie, Colegiul de Arte

Satu Mare - 1 Februarie, Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”

Viena - 5 Februarie, Mozart Haus

Timișoara -  8 Februarie, Colegiul Național de Arte „Ion Vidu”

Reșița - 9  Februarie, Liceul de Muzică „Sabin Păuța” – Concert caritabil

București - 11 Februarie, The Pub Bucharest

Biletele pentru concertul din Timișoara sunt deja epuizate. 

 

Ioana NICOLESCU