Cea de-a opta ediție a JazzTM, care urma să aibă loc în această vară la Timișoara, a fost amânată pentru anul viitor. După o lungă perioadă de urmărire a evoluției COVID-19, consultări și discuții între toți cei implicați în producția evenimentului și autorități, organizatorii au făcut anunțul oficial. 

Astfel, următoarea ediție a festivalului de muzică jazz va avea loc în perioada 2-4 Iulie 2021.

„Punând pe primul loc siguranța participanților, a artiștilor și a echipei noastre am luat decizia de a reprograma cea de-a opta ediție JazzTM. Oricât de mult ne-am dorit să ne întâlnim în acest an, această decizie este în interesul tuturor. Acum cel mai important este să fim cu toții în siguranță și să ne luăm toate măsurile de precauție privind contextul actual pentru a ne putea bucura împreună de tot ceea ce va aduce JazzTM”, au transmis organizatorii JazzTM. 

Pentru 2021 și-au reconfirmat deja prezența, și pot fi anuntați pe scena JazzTM: Herbie Hancock, GoGo Penguin, Alfa Mist, Ashley Henry, Nubya Garcia și Theon Cross. Restul artiștilor vor fi confirmați pe măsură ce vor fi anunțate turneele europene reprogramate. 

 

Ioana NICOLESCU