Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos este cel mai important moment din viața fiecărui creștin. Trebuie să fim mai buni cu noi înșine, cu semenii noștri și chiar cu dușmanii noștri, după cum ne-a povățuit Mântuitorul. Dacă ne lăsăm să fim luminați, putem ierta pe oricine, așa cum Iisus Hristos a făcut-o de atâtea ori, chiar și în clipa supremă, când a spus: „Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!”.

Este momentul în care trebuie să-i ajutăm pe cei săraci, pe cei suferinzi, pe cei părăsiți, bolnavi și ajunși la greutăți. Este momentul în care este bine să întindem o mână de ajutor și să dăm din prinosul nostru oamenilor mai necăjiți.

Este momentul în care trebuie să ne lăsăm luminați, pentru a ne iubi semenii ca pe propria persoană.

Și pentru că anul se va încheia în curând, să păstrăm o lumină în suflet pentru anul 2017 și, de asemenea, să avem și o țară liniștită, în care să ne putem bucura de cele dobândite de-a lungul a mii de ani.

Închei cu bucurie în suflet și urez multă sănătate tuturor oamenilor credincioși, cu convingerea că sufletele lor vor fi mai iubitoare și iertătoare, suflete de adevărați creștini. Doamne, luminează-ne calea!

Sărbători fericite!

Ștefan POPA POPA'S