La început de nou an, în primul rând, doresc să urez cititorilor ziarului „Timișoara” un sincer „La mulți ani!” și un an nou cât mai bogat și fericit.

Sincer să fiu, mă bucur că la început de an avem un nou Guvern și, implicit, în curând vom avea și bugetul pe acest an.

Dacă stăm să ne gândim la ceea ce au promis partidele care au câștigat alegerile și Guvernul care le reprezintă, pot spune că, în sfârșit, pare să fie mai bine pentru întreaga societate. Dacă și bugetul va fi rezolvat rapid, „rotițele” economiei ar trebui să pornească și ele și să avem o creștere reală a economiei, nu doar pe hârtie.

Cunoscându-l pe domnul Sorin Grindeanu, noul prim-ministru, am convingerea că, dacă va fi lăsat să lucreze cu abnegația-i cunoscută, va face câte ceva concret pentru țară. De asemenea, cred că, în sfârșit, se va face câte ceva și pentru județul nostru, pentru care, până acum, nu s-a făcut nimic. Și afirm aceasta cunoscându-l pe noul prim-ministru, care este un tânăr ambițios și care provine din Caransebeș, orașul în care m-am născut și eu.

Pentru că suntem la început de nou an și nou drum, le doresc multă putere de muncă și Dumnezeu să le lumineze calea și să realizeze ceea ce au promis.

Ștefan POPA POPA'S