Ca în fiecare an, din 1985, în ultima zi de vineri a lunii ianuarie, clubul de anticipație al Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, „Helion”, susține un program de Revelion. Este vorba despre Revelion-ul ce aduce intrarea în anul 2021, iubitorii literaturii de anticipație fiind întotdeauna cu un an înaintea calendarului considerat oficial.
Revelionul S.F. va avea loc vineri, 31 ianuarie 2020 și are ca temă misiunile Apollo, pentru că, în urmă cu 50 ani au început misiunile oamenilor pe Lună (1969-1972).
Ediția din acest an este coordonată de Cornel Secu și „Adița Rockerița” și are în program numerele „clasice”, adică „Plugușorul Helionist”, licitația de cărți și lichidități, „Miss Catrenu´” (cu rime propuse de Șerban Foarță), „Tombola Helionistă”, concurs de știință, dansuri cosmice pe muzică astrală inspirată din misiunile lunare și un concurs surpriză.
Scenografia Revelion-ului S.F. este asigurată de Radu Clețiu și Traian Abruda. Programul se va desfășura la Casa Politehnicii nr.2 (Casa Oamenilor de Știință din Timișoara), cu începere de la ora 19:30.

Cornel Seracin