Una dintre cele mai spectaculoase reveniri în PSD este a primarului din Variaș, Nicolae Birău. Acesta a fost timp de ani buni membru PSD, după care a trecut la Pro România, unde a devenit coordonator al filialei din Timiș.

Acum, primarul din Variaș s-a întors la prima dragoste, urmând a candida din partea PSD pentru un nou mandat în fruntea comunei. Revenirea sa în rândul social-democraților este explicată prin susținerea pe care a avut-o din partea acestui partid pentru implementarea mai multor proiecte în Variaș.

„Eu sunt omul faptelor, îmi place ca faptele să vorbească și era normal să mă alătur celor care chiar fac fapte și duc proiecte la bun sfârșit. Am avut susținere în ultimii patru ani de la PSD pentru toate proiectele localității și asta a contat enorm. Am revenit în PSD ca să mă lupt în continuare pentru Variaș, atât la nivelul Timișului, cât și la București, să atragem fonduri, cu proiecte menite să crească nivelul de trai al locuitorilor. Îmi doresc să rămânem o comună închegată, care să cunoască o dezvoltare accentuată pe toate planurile posibile”, spune Nicolae Birău.