Cosmin Șandru, deputat PNL de Timiș, afirmă că, în ultima perioadă, socialiștii timișeni se „înghesuie să ne explice că doar alegând PSD la nivelul Timișului vom putea atrage fonduri guvernamentale, pentru că prim ministrul este PSD”.

Cosmin Șandru continuă: „În acest sens, mâine se mută ședința de guvern la Timișoara, pentru a întări o altă marotă electorală, și anume noul stadion din Timișoara. Însă lucrurile au stat puțin diferit în ultimii 10 ani.

În 2014, președintele PSD al CJ Timiș, cu prim ministru PSD, spunea: «Nu sunt optimist pentru ceea ce înseamnă realizarea unui nou stadion… stadionul trebuie să mai aștepte».

În 2019, președintele PSD al CJ Timiș, tot cu prim ministru PSD, afirma: «Timișoara va avea stadion nou! Arena de 30.000 locuri a intrat in licitație».

Pot să mai amintesc că în acești 10 ani am avut onoarea să mai avem miniștri și chiar prim miniștri PSD din Timiș, însă tot fără a avea stadion. Timp în care au mai fost construite vreo 11 stadioane în București, Sfântu Gheorghe, Cluj Napoca, Craiova, Sibiu, Târgu Jiu sau Ploiești.

Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale. Timișul este în primii 3 contribuabili ai țării și are tot dreptul, i se cuvin investiții serioase atât în județ, cât și în Timișoara, fără a fi șantajați electoral!
TIMIȘUL MERITĂ RESPECT!”.