Fotbalul timișorean și nu numai își pune mari speranțe în noul puști-minune care rupe deja gura târgului. La doar 15 ani, Alexandru Buțu este deja un nume binecunoscut în fotbalul românesc. Deține recordul pentru cel mai tânăr debutant în Liga 3, debutând la vârsta de doar 14 ani și o lună, și totodată este și cel mai tânăr marcator în Liga 3, realizând această performanță la doar 14 ani și 7 luni.

Tânărul fotbalist este din Ghiroda, iar primăria l-a premiat prin acordarea unei plachete de excelență, pentru performanțele sportive deosebite.

„Alexandru a impresionat ca titular în al doilea sezon în echipa noastră de Liga 3, marcând 5 goluri. Performanțele sale l-au adus în atenția naționalei U16, fiind convocat la acțiuni de selecție și rechemat pentru un turneu amical important, unde a marcat două goluri într-un singur meci.

Suntem mândri să avem un astfel de talent în echipa noastră și suntem convinși că viitorul său în fotbalul românesc va fi unul strălucit. Alexandru este parte a familiei CSC Ghiroda și Giarmata Vii încă din 2018, iar parcursul său impresionant este dovada dedicării și pasiunii sale pentru acest sport minunat.

Să-l aplaudăm pe Alexandru Buțu pentru realizările sale și să-l sprijinim în continuare în cariera sa aflată la început de drum!”, spune Ionuț Stănușoiu, primarul comunei Ghiroda,