Dezbaterea publică, de marți, 13 martie, din Clubul D’Arc (Piața Unirii, nr. 5), intitulată „Infrastructura sportivă timișoreană între prezent și viitor”, este organizată prin bunăvoința lui Cristi Brâncovan. Această dezbatere a fost adusă în atenția opiniei publice sportive din Timișoara, ca urmare a veștilor venite din partea autorităților locale și județene, care anunțau, fie că doresc să demoleze Arena „Dan Păltinișanu”, iar pe locul ei să ridice alta, fie că își doresc menținerea arenei, dar că, lângă aceasta, vor depune eforturi pentru a ridica una nouă. 

La această dezbatere despre prezentul și viitorul infrastructurii sportive a municipiului, sunt invitați, față în față, reprezentanții autorităților locale și județene, sportivii, antrenorii, președinții de club și suporterii timișoreni. 

„Accesul în Clubul D’Arc va fi liber celor interesati și se face prin str. General Ieremia Grigorescu, după cafeneaua D’Arc din Piața Unirii, la demisol”, a transmis organizatorul evenimentului.  

Într-o postare publică, organizatorul a transmis că, la acest eveniment „sunt așteptați toți cetățenii ce doresc să formuleze întrebări pertinente adresate invitaților, pe tema situației infrastructurii sportive timisorene din prezent și perspectivele dezvoltării acesteia în viitorul apropiat”.

Cornel Seracin