Echipa de handbal feminin C.S. Universitatea de Vest Timișoara joacă sâmbătă, 16 martie, de la ora 15 și 15 minute, în optimile de finală ale Cupei României, la Timișoara, pe parchetul Sălii Sporturilor „Constantin Jude”, în compania campioanei C.S.M. București.
C.S. Universitatea de Vest evoluează în liga secundă de handbal feminin a României, Divizia „A”, seria D, iar în etapa XVII-a a competiției a evoluat în deplasare, împotriva echipei A.C.S. Crișul Chișineu-Criș. Echipa arădeană este ocupanta locului doi în clasamentul seriei D, dar replica echipei bănățene a fost una peste așteptări. De-a lungul acestui meci, „universitarele” bănățene au condus în câteva rânduri echipa gazdă, dar la final au fost învinse, 26-30, la pauză diferența fiind de doar un gol în favoarea gazdelor, 17-16. Cele mai multe goluri pentru echipa timișoreană, în acest meci, au fost înscrise de Mariana Șunei (7) și Antonia Popan (5).
Următorul joc al echipei timișorene, în seria D, Divizia „A”, va avea loc pe propriul parchet, împotriva formației C.S. Minaur Baia Mare.


Cornel Seracin