Miercuri, 3 aprilie 2019, echipa de fotbal Politehnica Timișoara a efectuat o acțiune în scop educativ, în curtea Colegiului Pedagogic „Carmen Sylva“ din Timișoara.
Au fost prezenți, printre elevii Colegiului, din echipa antrenată de profesorul Cosmin Petruescu, tânărul goalkeeper de 16 ani, Alexandru Borbei, Alin Manea, Călin Jurj, Fabio Trip, Alin Ignea, Cristian Scutaru, Raul Vidrăsan, Alexandru Cherecheș, Radu Motreanu, Vasile Bogdan, Adrian Bedea, mijlocașul lui ASU Politehnica fiind felicitat de elevii prezenți la acțiunea din curtea Colegiului, cu ocazia aniversării zilei de naștere.
S-au constituit două echipe, pe de o parte, ASU Politehnica Timișoara, Alexandru Borbei, Alin Manea, Călin Jurj, Fabio Trip, Alin Ignea, Cristian Scutaru, Raul Vidrăsan, Alexandru Cherecheș, iar pe de altă parte, echipa Colegiului „Carmen Sylva”, Deian Sandu (fost la ASU Politehnica, juniori 2003), Slagen Sandu, Denis Dan, Dușan Truț, Zoran Stoianov, Andrei Pescar, Erik Poenar, Georgian Petnaise, care au desfășurat un joc de aproximativ o oră. În teren, cele două echipe cuprindeau 6 jucători, 2 fiind rezervă.
Rezultatul a fost egal, 4-4, iar pentru că era nevoie de un câștigător, s-a trecut la executarea loviturilor de la 7 metri. La finalul lor, echipa Colegiului „Carmen Sylva” a învins, reușind să înscrie 3 goluri din loviturile de la 7 metri, în timp ce echipa Politehnicii, doar două.
Întregul meci a fost unul de senzație. Copiii s-au distrat, s-au simtit bine. Echipa în alb-violet îi așteaptă, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17, în tribunele Arenei „Dan Păltinișanu”, pe toți cei prezenți la acțiunea din curtea Colegiului „Carmen Sylva”, alături de alți suporteri, pentru a o susține la meciul împotriva Daco-Getica.
În timpul meciului din curtea prestigiosului Colegiu timișorean, alături de voluntari ai echipei ASU Politehnica, fotbaliștii, Radu Motreanu, Vasile Bogdan și Adrian Bedea au confecționat stegulețe, iar la finalul lucrului lor, au distribuit întregul arsenal de susținere, galeriei ASU Politehnica formată din elevii ai Colegiului.
Întreaga acțiune desfășurată în curtea Colegiului „Carmen Sylva” a fost o reușită. Elevii și-au declarat mulțumirea pentru popasul făcut de fotbaliștii politehniști în colegiul lor, iar la final, i-au invitat să mai desfășoare asemenea acțiuni în școala pedagogică timișoreană.


Ioana TUDORESCU
Foto: Ioana TUDORESCU