Cea de-a treia ediție a SportGuru Timișoara 21k se va desfășura anul acesta, la Timișoara, în 5 mai. La acest eveniment sunt așteptați peste 1.500 de participanți, în cadrul lui urmând să se desfășoare 4 curse - semimaraton, cros (10 kilometri), cursa populară (3 kilometri) și o cursă a copiilor.
Cei peste 1.500 de alergători sunt din România, dar și de peste hotarele României, urmând să alerge rapid pe trasee special „aranjate” în urbea bănățeană. Startul întrecerii se va da în Piața Unirii, iar încheierea alerăgrii va fi în același loc.
Evenimentul este organizat de SportGuru.ro, cel mai mare magazin de articole sportive specializate, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara. Organizatorii acestui eveniment oferă participanților câștigători, premii în bani și în produse, în cadrul întrecerii existând o categorie specială destinată alergătorilor profesioniști (Elite), un kit de participare bogat în care este inclus și un tricou tehnic (doar participanții curselor de 21km și 10km vor primi acest tricou).
Timișoara 21k este un concurs care oferă premii în bani sportivilor din categoria „Elite”, atât la cursa de semimaraton cât și la cea de 10 kilometri, valoarea totală fiind de 4.900 de euro. Pentru înscrierea în categoria „Elite”, e nevoie să fie îndeplinite criterii de timp, urmând a fi acceptați sportivii care au alergat mai repede de 34:30 băieți și 37:30 fete - 10 km, 1.12 băieți și 1.25 fete - semimaraton și 2.30 băieți și 2.55 fete - maraton.
Organizatorii evenimentului acordă premii în produse pentru cei mai buni, la categoriile de vârstă (16-18 ani, 19-29 ani, 30-49 ani și peste 50 de ani) și la categoria Open.

Program:

Sâmbătă, 4 mai:
10-20: Predarea Kiturilor / Sport Expo.

Duminică, 5 mai:
09.00: Start Probe Competitive, Semimaraton și Cros 10 km;
09.05: Start Cros Popular;
10.30: Timpul limită pentru tura 1 a celor care aleargă semimaraton. Concurenții care nu vor termina prima tură până la această oră nu vor putea intra în tura a doua și vor              apărea în clasament cu DNF (Did Not Finish);
12.00: Timp limită semimaraton;
12.30: Start Cursa Copiilor;
13.30: Premiere.

Înscrierile pentru acest eveniment se fac până pe 28 aprilie pe site-ul timisoara21k.ro. Cei care doresc mai multe detalii, sunt invitați să sune la telefonul 0720.145.415 (persoana de contact, Andreea Nica, Marketing Coordinator) sau să scrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

SportGuru.ro este cel mai mare magazin de articole sportive specializate din România și este activ pe piața românească din 2010. Începuturile SportGuru.ro se află în mediul online, iar mai târziu au apărut trei magazine (două în București, Bulevardul Unirii nr 69 și Calea Floreasca nr 169A și unul în Cluj-Napoca, Strada Ploiești, nr 39-45). În viitor, se are în vedere extinderea magazinelor în mai multe orașe din țară.
Pe www.SportGuru.ro sunt disponibile peste 15.000 de articole specializate din zeci de sporturi (alergare, ciclism, tenis, schi, baschet, handbal, inot, box etc), produse de branduri importante pe plan mondial, în domeniu.
Pe lângă articolele sportive specializate, clienții pot beneficia în magazinele SportGuru.ro și de servicii pentru ciclism, schi, snowboard, tenis.

Cornel Seracin