Echipa de handbal masculin a Timișoarei, S.C.M. Politehnica Timișoara, a încheiat ediția 2018/2019 a Ligii Naționale de Handbal, cu un succes categoric obținut pe propriul parchet în fața echipei C.S.M. Focșani, echipa antrenată de Pero Milošević impunându-se la capătul celor 60 de minute ale jocului, 36-26.
Jocul dintre S.C.M. Politehnica Timișoara și C.S.M. Focșani a fost ultimul din această ediție de campionat, odată cu încheierea lui trăgându-se cortina peste întrecerea internă de seniori.
Jocul a fost unul categoric dominat de echipa timișoreană, la pauză „studenții” intrând la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, 17-12, în fața echipei din Focșani. În partea a doua a meciului, echipa bănățeană avea să se desprindă la diferențe mai mari la scor, 24-17, 27-19, iar la finalul confruntării să înghețe tabela de marcaj la o diferență de 10 goluri în fața formației moldave, 36-26.
Odată cu obținerea acestui succes, S.C.M. Politehnica Timișoara s-a clasat pe locul șapte în clasamentul final al ediției 2018/2019 al Ligii Naționale de Handbal.


În turneul juniorilor II, competiție ce se desfășoară la Târgu Mureș, S.C.M. Politehnica Timișoara, echipă antrenată de Attila Horvath, a obținut un important succes în primul joc al turneului, dispunând cu rezultatul final de 33-31 de echipa A.H.C. Potaissa Turda. La pauză, echipa timișoreană conducea cu 17-13.
Joi, 30 mai, juniorii II ai clubului în alb-violet vor evolua împotriva echipei C.S.M. București.

Cornel Seracin