Cea de-a zecea etapă a ligii a doua a adus prima victorie pe propriul teren, în actuala stagiune, pentru „Băieții în Ghete”, A.S.U. Politehnica Timișoara impunându-se la capătul celor 90 de minute ale jocului disputat pe gazonul arenei „Știința”, cu scorul de 3-0, în fața echipei A.C.S. „Campionii” Fotbal Club Argeş, la capătul unei evoluții în care echipa timișoreană și-a arătat forța ofensivă, antrenorul Mugur Gușatu, fostul golgeter al lui Poli Timișoara, reușind încet, încet să imprime echipei bănățene elanul ofensiv de care aceasta are atâta nevoie.
Scorul a fost deschis de fundașul Ioan Mera, în minutul 18, același Ioan Mera reușind să înscrie golul doi, în minutul 74 al confruntării. Scorul a fost pecetlui de reușita lui Artiom Zabun, în minutul 90 al jocului, fotbalistul lui A.S.U. Politehnica reușind să înscrie în primul său joc oficial pentru echipa bănățeană. Cu puțin timp înainte de a înscrie, Artiom Zabun a fost introdus în teren, înlocuindu-l pe Marvin Schieb.
Așadar, după succesul obținut în trecuta etapă, în deplasare, Poli Timișoara reușește un nou succes, de această dată pe propriul teren, învingând una din echipele care și-a anunțat, încă din debutul acestei ediții a ligii secunde de fotbal, intențiile de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc.
În urma rezultatului obținut, în această a zecea etapă, A.S.U. Politehnica Timișoara a dobândit un total de 12 puncte și a urcat pe locul 12 în clasamentul întrecerii.

Cornel Seracin
Foto: Ioana Tudorescu