Echipa de fotbal A.C.S. „Campionii” Fotbal Club Argeş a suferit, la Timișoara, în fața echipei locale A.S.U. Politehnica, la capătul unui joc ce a contat pentru cea de-a zecea etapă a ligii secunde de fotbal, cea mai categorică înfrângere în deplasare din această ediție a întrecerii, 0-3. În etapa trecută, formația antrenată de fostul mijlocaș al echipei naționale de fotbal seniori a României, Nicolae Dică, a reușit să învingă liderul la zi din clasamentul întrecerii, A.F.C. Turris-Oltul Turnu Măgurele. Pe gazonul stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești, echipa gazdă avea să aducă nou promovatei din Turnu Măgurele, prima înfrângere din această ediție a ligii secunde de fotbal, la capătul celor 90 de minute ale disputei consemnându-se scorul final, 3-2, în favoarea argeșenilor. Dar, în cea de-a zecea etapă a eșalonului secund de fotbal al României, echipa piteșteană nu a mai reușit să facă același joc bun ca cel din trecuta etapă, astfel că, a suferit un eșec drastic la Timișoara.


La startul jocului de pe gazonul arenei „Știința” din Timișoara, A.C.S. „Campionii” Fotbal Club Argeş s-a prezentat în următoarea alcătuire: Sebastian Agachi - Costinel Tofan, Vlad Motroc, Denis Brînzan (Răzvan Matiș, minutul 81), Daniel Șerbănică, Marian Dănescu - Mihai Panait, Ionuț Șerban (Andrei Blejdea, minutul 70), Robert Grecu - Vasile Buhăescu, Cătălin Barbu (Gabriel Oancea, minutul 46).


La finalul jocului, antrenorul principal al echipei argeșene, Nicolae Dică, a declarat: „Cea mai proastă partidă, făcută de noi, în acest campionat. Din păcate, nu am reușit să facem o partidă bună, după rezultatul pozitiv din ultima etapă. Știam că cei de la Timișoara sunt periculoși la fazele fixe, Mera, Scutaru, Axente, jucători buni în duelul aerian. Din păcate nu am reușit să-i marcăm la fazele fixe și-am primit două goluri din faze fixe. Pe faza ofensivă n-am reușit să ducem multe mingi în fața porții, să ne creăm ocazii, să putem să marcăm gol sau goluri. Din păcate, o partidă foarte proastă!”


În urma consemnării acestui rezultat din etapa a zecea, echipa din Pitești a bifat cea de-a patra înfrângere în această ediție a ligii a doua de fotbal, a rămas cu un total de 16 puncte și se află pe locul 6 în clasamentul competiției.

Cornel Seracin
Foto: Ioana Tudorescu