O zi de toamnă cu timp rece, sâmbătă, 2 noiembrie, la Timișoara, unde pe gazonul stadionului „Electrica”, A.F.C. Ripensia Timișoara și C.S. Concordia Chiajna au dezmorțit serios tribunele stadionului de la Gara de Est a municipiului bănățean, cei aproximativ 350, 400 de spectatori prezenți la meci savurând fazele oferite de favoriți.
Meciul de pe „Electrica”, A.F.C. Ripensia Timișoara-C.S. Concordia Chiajna, a contat pentru cea de-a XV-a etapă a ligii secunde de fotbal, iar primele bune ocazii de a marca au aparținut echipei gazdă, Ripensia irosind deschiderea scorului prin ratările lui Alexandru Neagu, minutul 11, Vlad Chera, minutele 14 și 16.
În minutul 31, la o pătrundere a lui Vlad Chera, intrat în partea dreaptă a careului de 16 metri advers, atacantul echipei timișorene este faultat de fundașul echipei vizitatoare, Alin Dobrosavlevici, iar arbitrul meciului acordă, just, lovitură de la 11 metri pentru Ripensia. Căpitanul Claudiu Apro a executat (vezi video), cu multă siguranță, și a marcat, deschizând scorul, 1-0, din minutul 32.
Ripensia avea să conducă pe tabela de marcaj a stadionului „Electrica” doar șase minute, pentru că, din minutul 38, oaspeții au restabilit egalitatea. În minutul 37, Concordia Chiajna primește o lovitură liberă de pe partea stângă a jumătății de teren a gazdelor (aproximativ 25, 30 metri de buturile apărate de Ștefan Dobre). Execută, în careul advers, fundașul Nicușor Fota (vezi foto 10), mingea a ajuns la Alexandru Albu (vezi foto 11), iar fundașul oaspeților a pasat atacantului Bilal Bari care, din câțiva metri de poarta gazdelor, a introdus mingea în plasă, egalând, astfel, scorul, din minutul 38, 1-1. Cu acest rezultat s-a încheiat prima repriză.
Joc bun al Ripensiei, de-a lungul primului mitan. Fotbaliștii antrenați de Alexandru Pelici au avut mai mult posesia balonului, și-au creat ocazii de a înscrie, e adevărat, acestea nu au fost foarte periculoase, dar au dat emoții oaspeților, echipa din Chiajna mulțumindu-se, în primele 45 de minute ale jocului, cu câte o ieșire din propria jumătate de teren, la una din aceste ieșiri (poate singura mai hotărâtă), reușind să egaleze.
În repriza a doua, oaspeții irosesc o bună ocazie de a înscrie, în minutul 49, prin Alexandru Albu, iar în minutul 51, Albert Voinea ratează cu seninătate o bună ocazie de gol pentru Ripensia. Echipa timișoreană avea să rateze o nouă ocazie de a marca în minutul 60, în urma unei lovituri libere executate de la aproximativ 25 metri de poarta oaspeților, ușor lateral stânga, de mijlocașul Alexandru Neagu, portarul echipei vizitatoare, Alexandru Greab, respingând mingea (vezi video) ce ar fi intrat în viclul porții sale.
În minutul 72, Ripensia avea să înscrie golul de trei puncte, autor fiind Alexandru Neagu care a marcat în poarta oaspeților cu un șut din aproximativ 7, 8 metri de buturile adverse, întreaga fază fiind una spectaculoasă, finalizarea venind după o lungă țesătură de pase a echipei în galben-roșu.
Pe finalul jocului oaspeții s-au dovedit periculoși pe contraatac, dar nu au mai reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, iar în minutul 88, Călin Toma a executat, de la aproximativ 30, 35 metri de poarta oaspeților, lateral dreapta, o lovitură liberă și a trimis mingea milimetric peste bara transversală a porții apărate de Alexandru Greab.
Astfel, cu scorul final de 2-1 în favoarea Ripensiei, meciul a luat sfârșit, timișorenii desfășurând un joc bun, de echipă, în care pasele au mers bine, iar evoluția cu multă determinare a adus aminte publicului de jocurile team-ului în galben-roșu din anii trecuți. Formația vizitatoarea, cu un lot din care, primul „11” a fost compus, mai bine de jumătate, din fotbaliști cu experiența primei ligi, nu a arătat convingerea că poate obține un rezultat favorabil în acest meci, pândind, parcă, mai mult greșelile decisive ale adversarilor, iar cele câteva acțiuni ofensive ale Concordiei întâmpinând opoziția defensivei gazdelor, portarul Ștefan Dobre fiind, din nou, într-o zi bună.

La startul jocului, în teren au fost trimiși următorii fotbaliști:
A.F.C. Ripensia Timișoara: Ștefan Dobre - Andrei Tînc, Călin Toma, Alin Burdeţ, Claudiu Apro (cpt.) - Caius Lungu, Alexandru Neagu (Tudor Călin, minutul 78), Gabriel Stoi - Albert Voinea, Marius Fotescu (Alexandru Popovici, minutul 72), Vlad Chera (Ionuț Vasluian, minutul 86). Antrenori, Alexandru Pelici (principal), Călin Mada (secund).
C.S. Concordia Chiajna: Alexandru Greab - Andrei Dumitraş, Alin Dobrosavlevici (cpt.), Alexandru Albu, Nicușor Fota (Vlad Olteanu, minutul 51), Alexandru Stănică, Andrei Paliu (Marian Obedeanu, minutul 70) - Lucian Ion, Yanis Hamzaoui (Andrei Tîrcoveanu, minutul 78) - Paul Batin, Bilal Bari. Antrenori, Erik Lincar (principal), Viorel Domocoș (secund).

Meciul a fost arbitrat, cu greșeli, de Marius Chioran (centru), Mihai Ionescu (asistent), Gheorghiță Bălan (asistent).
Așadar, un rezultat meritat obținut de Ripensia, care, etapa viitoare, va evolua în deplasare, împotriva echipei A.F.C. Turris-Oltul Turnu Măgurele, vineri, 8 noiembrie, cu începere de la ora 17:30.Cornel Seracin