După succesul obținut de A.S.U. Politehnica Timișoara, 1-0 (gol marcat de Ioan Mera, minutul 49), marți, 5 noiembrie, în restanța din etapa a XI-a, jucată împotriva echipei S.C.M. Gloria Buzău, în deplasare, miercuri, 6 noiembrie, team-ul de pe „Știința” are un nou antrenor principal.
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, fost fotbalist la C.S.M. Reșița și Politehnica Timișoara, Octavian Benga a fost numit antrenor principal al lui A.S.U. Politehnica Timișoara.
Noul „principal” al echipei timișorene, Octavian Benga, este născut în anul 1980, la Reșița, iar din activitatea de antrenorat desprindem aici prezența pe bancile tehnice ale echipelor F.C. Timișoara (juniori), Unirea Sânnicolau Mare, Victoria Brăneşti, A.C.S. Poli Timișoara, C.S.M. Școlar Reșița, C.S.C. Ghiroda și Giarmata Vii.
Octavian Benga a început anul competițional 2019/2020 la echipa de ligă a treia C.S.C. Ghiroda și Giarmata Vii, fiind antrenorul principal al acestei formații timp de 11 etape. În aceste etape, echipa din comuna învecinată cu Timișoara a bifat 5 victorii, un egal și 5 înfrângeri, golaveraj pozitiv, 21 goluri marcate și 13 primite. Astfel, la plecarea sa de la echipa din Ghiroda, aceasta a rămas pe locul 7 în clasamentul ligii a treia, Seria a IV-a. Profesorul Octavian Benga deține licența U.E.F.A. Pro de antrenor.
Astfel se încheie perioada de interimat a „secundului” Antonio Foale, o perioadă în care echipa bănățeană a jucat trei meciuri și a adunat 4 puncte în clasamentul ligii a doua (1-1, pe teren propriu cu Dunărea Călărași, 1-0 împotriva echipei Gloria Buzău, în deplasare și 0-1, la Ploiești, cu F.C. Petrolul).

Cornel Seracin