Pentru că sănătatea are nevoie de susținere, acum mai mult decât oricând, clubul de fotbal Ripensia Timișoara a decis să se implice și oferă o mână de ajutor personalului medical de la Spitalul „Dr.Victor Babeș” din Timișoara în activitatea de vindecare a pacienților afectați de virusul COVID-19.
Până acum, cu ajutorul clubului de fotbal Ripensia Timișoara și al Grupului de Sprijin pentru Ripensia au fost adunați 50.000 lei, bani care au fost deja donați spitalului „Dr. Victor Babeș”, pentru ca medicii de aici să poată achiziționa echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă, astfel încât să aibă totul asigurat pentru a proteja și trata pacienții internați aici, afectați de noul tip de coronavirus.


Campania lansată de clubul de fotbal Ripensia Timișoara merge mai departe, reprezentanții clubului făcând un anunț public în acest sens, „Dragii noștri, haideți să facem un efort comun sa-i ajutăm pe cei care ne salvează! Cu ajutorul și implicarea voastră, vom achiziționa materiale de care personalul medical are nevoie. Toate sumele donate clubului pe perioada situației de urgență vor fi redirecționate către Spitalul «Victor Babeș» din Timișoara”.


Donațiile pot fi efectuate prin internet banking sau cu cardul, în contul, pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098, deschis la BRD: RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 (în LEI) și RO56 BRDE 360S V503 0476 3600 (în EURO).
Donații cu cardul pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara pot fi efectuate și prin intermediul paginii oficiale a echipei, www.ripensiatimisoara.ro/doneaza.
Ripensia Timișoara are, momentan, antrenamentele suspendate, fotbaliștii clubului nemaiantrenându-se la stadion, aceasta fiind situația pe toată durata epidemiei care bântuie acum întreaga lume. Totuși, pentru a nu pierde contactul cu fotbalul, în tot acest timp, jucătorii vor continua pregătirea separată după programele individuale primite de la antrenori.

Cornel Seracin
Foto: arhiva ziarultimisoara.ro