Este scandal-monstru într-o comună din județul Timiș, după ce șoferul microbuzului care transportă elevii la școală este acuzat că ar fi abuzat sexual fetițe!

Părinții au alertat poliția, care a deschis o anchetă pentru stabilirea faptelor. Până la soluționarea cazului, șoferul continuă însă să transporte copiii, fapt ce a amplificat îngrijorarea părinților. Pentru a preîntâmpina o nedorită agresiune, aceștia merg, prin rotație, împreună cu copiii în microbuzul care asigură transportul școlar în comuna Sacoșu Turcesc.

Părinții spun că acest lucru le-ar fi fost sugerat de directoarea școlii, Simona Tiriteu, pe care o suspectează că ar vrea să țină cazul ascuns, pentru a nu crea o imagine nagtivă școlii. Contactată de www.ziarultimisoara.ro, Simona Tiriteu nu a dorit să comenteze prea mult acest caz revoltător. „Nu pot să vorbesc deocamdată, pentru că este o anchetă în curs. O să revin eu cu un telefon”, a declarat directoarea școlii.

În schimb, mult mai transparent a fost primarul comunei Sacoșu Turcesc, Gabriel Koller, care a confirmat că există indicii de agresiune sexuală, susținând că își oferă tot sprijinul pentru elucidarea cazuluiu.

„Da, așa este, am fost sunat de un domn din poliție, de la Investigații Criminale, ca să vadă unde sunt amplasate camere video pe teritoriul comunei, pentru a afla ce s-a întâmplat. Eu îmi ofer tot sprijinul, pentru că vorbim de un caz foarte grav, dar doamna directoare este cea care ar trebui să coopereze mai mult. Microbuzul este al școlii, dat prin hotărâre de consiliu local, așa că ea este cea care poate lua măsurile cele mai potrivite. Din păcate, doamna directoare nu este ceea ce trebuie și îmi lasă impresia că vrea să ascundă lucrurile. Mie nici nu mi-a comunicat ce s-a întâmplat, a trebuit să aflu de la oamenii din comună”, spune primarul Gabriel Koller.