Tradiționala paradă a formațiilor participante la Festivalul Inimilor din acest an a atras joi seara în centrul Timișoarei, între Operă și Catedrală, sute de persoane dornice să vadă și să audă, să fie parte a spectacolului de culori și ritmuri venite din alte țări europene și, unele, de pe alte continente.

Reamintim că ediția a XXXIII-a a Festivalului Inimilor se desfășoară pe scena din Parcul Rozelor până duminică, 7 iulie. Spectacolele încep la ora 19,30, iar scena va răsuna cu muzică tradițională din 14 țări: Ungaria, Serbia, Bulgaria, Brazilia, Columbia, Georgia, Irlanda, Polonia, Mexic, Coreea de Sud, Portugalia, Ucraina, Republica Moldova și România.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă în Parcul Rozelor, dar și pentru cei care își doresc o infuzie suplimentară de culoare și bucurie, duminică, pe 7 iulie, la 11:30, sărbătoarea folclorului mondial ajunge și în cartierele Fabric Vest (formații din Polonia, Mexic, Ucraina), Mehala (Brazilia, Serbia, Portugalia) și Aradului - Universitatea de Științele Vieții (Columbia, Bulgaria, Georgia).