Piața Verde este o rușine pentru cartierul Calea Aradului din Timișoara. Denumirea nu are nici o legătură cu modul în care arată acest pretins târg: nu e mai nimic verde, doar niște umbrele care stau acolo de mai bine de 20 de ani, care nici ele nu-și mai păstrează culoarea.

Locul arată jalmic, cu mese distruse și neocupate, în zonă fiind văziți doar trei-patru comercianți, cu trei banane și patru portocale, în general, marfă proastă și scumpă, profitându-se de faptul că nu există altă piață în zonă.

Pe lângă că mizeria domnește la tot pasul, nici măcar produse nu există, prea puține fiind lucrurile care ar trebui să existe într-o piață. Doar florile mai salvează ceva din denumirea locului, astfel încât să putem vorbi de faptul că în Calea Aradului chiar există o piață.

Pe deasupra, mai funcționează și o „bombă” de birt, cu vodcă ieftină și scaune mizerabile, unde-și fac veacul o mulțime de figuri dubioase.

O rușine pentru un oraș de talia Timișoarei și pentru o administrație care promitea că va face un oraș al cartierelor, unde oamenii se simt bine și sunt parte a unei comunități, așa cum promitea primarul în campania electorală!