Fundația Județeană pentru Tineret Timiș prezintă în premieră, la Casa Tineretului Timișoara, spectacolul de teatru „Spovedanie în fața luminii”, scris și regizat de Constantin Rădoacă.
Prima reprezentație a spectacolului va avea loc joi, 4 iulie, de la ora 20, iar următoarele spectacole vor avea loc în 6 și 7 iulie 2019, tot la Casa Tineretului, de la aceeași oră, 20.
„Spovedanie în fața luminii” este povestea unei femei care a vrut să iubească și să fie iubită. Simplu, nimic mai mult. Dar atât de greu de împlinit!
Eugenia Șerban creează un personaj insolit, la limita existenței, care vrea să afle cine este ea în această lume și de ce trebuie să sufere.
E o femeie în căutarea adevărului, iar adevărul nu poate fi aflat decât dacă îți înțelegi păcatele, aprofundând sufletul unei femei.
Spovedania ei este spovedania fiecărei femei care încearcă să vadă unde a greșit.
Într-o Biserică părăsită, ea își îndreaptă glasul spre Dumnezeu, instanța supremă, încercând să-l facă prezent, să-i dea un semn.
Reușind prin acest teatru monolog să atragă atenția asupra problemelor femeii contemporane, asupra prăbușirii morale în care ne aflăm.
Biletele costă 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru tineri între 14-35 de ani/pensionari, iar pachetele de familie 20 și 40 de lei și pot fi cumpărate online. (A.B.)