Formația indie-rock The Other You din Timișoara anunță lansarea celui de-al șaptelea single, intitulat „Summer Rain”.

Cândva prin vara anului 2019 am ieșit în natură pentru a ne bucura de un weekend de compus. În timp ce eram acolo, vremea s-a stricat dintr-o dată și a început să plouă foarte puternic. Iar după jumătate de oră iar a ieșit Soarele. Asta a fost scânteia care a aprins inspirația”, spun reprezentanții formației despre momentul în care a apărut ideea piesei. 

După primele note din intro și primele acorduri, solista formației, Mely J, a adaptat și modificat câteva versuri existente. Așa a prins contur și s-a dezvoltat Summer Rain, o piesă veselă, plină de oprimism și bună-dispoziție.

Dacă citiți versurile - și vă încurajăm să le citiți - puteți vedea și simți mult optimism în ele. Noi ne dorim să transmitem prin muzica noastră inspirație, sprijin, suport, pentru diverse situații emoționale în care fiecare dintre noi ne găsim, în diverse situații din viață. Nici Summer Rain nu face excepție. Vrem să transmitem optimism și bună dispoziție.  Noi cu siguranță ne-am bucurat compunând și cântând această piesă, iar dacă reușim să transmitem un gram din această bucurie și celor care ne ascultă, noi considerăm că ne-am făcut treaba cu succes.

De asemenea, considerăm că un <<apel la bucurie>> este necesar în general, dar cu atât mai mult în perioada aceasta, pe care o trăim cu toții de mai bine de un an. Noi suntem optimiști însă și sperăm ca în curând să fie posibil să ne revedem live cu cei care ne apreciază muzica”, mai spun membrii trupei. 

Numele și ideea “The Other You” (trad. Celălalt tu) a plecat de la o observație simplă: orice om are în el și o parte creativă, umană și sensibilă, dar pe care rareori și-o manifestă. Prinși în tumultul vieții de zi cu zi, în responsabilități și liste fără șir de „to do”, oamenii uită de...celălalt eu. Prin muzica lor, artiștii trupei își doresc, spun ei, să se adreseze tocmai acestei părți a sufletului ascultătorilor și să le transmită ideea că se poate să aibă responsabilități și lucruri de făcut, dar în aceeași măsură să se manifeste creativ și jucăuș.

Trupa este formată din Mely J - voce, Alex Duță - tobe, Iustin Negru - chitară electrică, Armin Fatol - chitară acustică, Gabriel Adorian - clape. 

Videoclipul piesei poate fi văzut pe pagina

Melodia se regaseste pe toate platformele internaționale de muzica, inclusiv Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon Music, YouTube Music etc.

 

Ioana NICOLESCU