Copiii din Timișoara sunt invitați la teatru de păpuși. Spectacolul Frozen - Regatul de gheață, pus în scenă de trupa Andras, va putea fi vizionat sâmbătă, 5 februarie, de la ora 11.30, la etajul doi al clădirii Magic Town (Calea Buziașului 74). Acesta se va desfășura  într-o atmosfera neconvențională și intimă, fără scaune, direct pe perne, astfel încât magia și copilăria să se împletească perfect.

Andras Party este o trupă cu o vechime de peste zece ani, cu specializare în teatru de păpuși/animație și cursuri de teatru. Are o secțiune de pedagogie și pregătire a copiilor în tainele actoriei și o secțiune de teatru de păpuși interactiv și antren.

Echipa oferă copiilor un produs original prin formă și concept. Regia spectacolelor, dramatizarea textelor și construcția papusilor sunt creație Andras Party.

Andras Andreea, inițiatorul proiectului, actriță și profesoară de arta dramatică,membru UNITER, este absolventă a Academiei de arte George Enescu, secția actorie.

Colaborările cu Institutul cultural Francez Timișoara, Shopping City Timișoara, Liceul Pedagogic Carmen Silva și majoritatea grădinițelor și școlilor din Timișoara, precum și din alte orașe din România, au adăugat experiență prin cele peste 1.000 de reprezentații jucate în mediul public sau privat, cu peste 15 titluri de spectacole.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Magic Town sau online, prețul unui bilet fiind 30 de lei. Spectacolul are o durată de o oră. 

În ceea ce privește condițiile impuse de situația epidemiologică, accesul la eveniment se va face pe baza de certificat verde. Capacitatea este limitată la 30%, respectiv 30 de persoane.

 

Ioana N.