PNL Dumbrăvița are un sediu modern și foarte încăpător, situat pe str Conac nr. 21, care a fost inaugurat în această după-amiază, în prezența conducerii județene a partidului. În premieră pentru viața politică locală, la eveniment au luat parte fostul și actualul primar al comunei, Victor Malac și Horia Bugarin, care reprezintă alte formațiuni politice.

De fapt, aceast model de deschidere face parte din viziunea președintelui interimar al PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, care a declarat că își dorește să creeze un echilibru menit să ducă la dezvoltarea comunei: „Duelul nostru politic trebuie să afecteze cât mai puțin perfomanțele realizate și ceea ce putem da comunității. Este nevoie de viziune, de dedicare și de înțelegere între toate grupurile, pentru a încerca să facem bine oamenilor, să comunicăm cu toții, astfel încât să găsim soluții”. Cristian Rusu a intrat în partid în urmă cu cinci luni, vine din zona privată și spune că a făcut acest pas întrucât a simțit anumite lipsuri în Dumbrăvița: ”Sunt multe goluri, lipsesc multe lucruri și de aceea este important ca împreună să aducem ceea ce azi lipsește, pentru că lipsesc multe. Avem nevoie de o administrație echilibrată și de proiecte care să reprezinte comunitatea”.

Prezent la inaugurare, Alin Nica, președintele PNL Timiș, a felicitat organizația din Dumbrăvița pentru noul sediu, un loc în care oamenii să dezbată, să discute, astfel încât să poată fi aflate mai bine problemele comunității: „Vă asigur că aveți sprijinul întregii echipe a PNL Timiș, care să stă la dispoziție”. Noul model promovat de PNL Dumbrăvița a fost punctat și de viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără: „Asta este foarte important, ca lupta politică să fie una bazată pe principii și valori. Cred că PNL va da viitorul primar al acestei comune, pentru că PNL poate să facă multe lucruri bune”. Dănuț Groza, secretarul general al PNL Timiș, este și el convins de succesul de la Dumbrăvița, argumentând: „Așa cum Cristian Rusu a demonstrat în mediul privat, sunt sigur că va face perfomanță și în politică și împreună cu echipa va câștiga primăria”. O declarație savuroasă a fost făcută de deputatul Cosmin Șandru: „Văd aici în sală pe fostul, actualul și viitorul primar al Dumbrăviței”.